Bizarne skraćenice

Miodrag Ristić

M.R.

You may also like...

4 Responses

 1. Miodrag Ristic kaže:

  Dokazao sam sam sebi nešto što već odavno znam – da ne treba da se kladim, pogotovo kad sam 100% siguran. Mogao sam da se kladim da će ovaj spot i tekst da izazovu pažnju, ali očito je tema suviše "kontraverzna". Ipak moram nešto da dodam (napisao sam to već na tviteru):

  Što svi zaziru od te homofobije? Fobija ko fobija… Zamisli navale sa svih strana na nekoga: "Sram vas bilo vi ste Arahnofob! Šta su vam skrivili jadni paukovi…"

  Valda paukovi nemaju svoja udruženja?

 2. Retka Zverka kaže:

  Au, na prvi pogled, neuki posmatrač mogao bi da pomisli da su ovo skraćenice naziva političkih stranaka. Jer, i tamo se motaju silni pervertiti. A, eto, dok fini narod sedi u mišjim rupama i gricka nokte, kak'e skraćenice se izrodiše i koliko tu još ima prostora. "BDSM" – moja "omiljena", bljak.

  Ne brini, neću sve postove da komentarišem, mislim, da ti ne pripadne muka pre vremena. :-))

  A da si se kladio, nego samo hipoteza? 😉

 3. Miodrag Ristic kaže:

  Aaa, vidiš, lukav sam ja: videćemo još kad se približi ONA parada, pa neko pusti ovo na twitter… Svašta još može da bude. Glavno je da sam ja ovladao tehnlkom da šta god da mi padne na pramet mogu za par minuta da to pretvorim u video-klip. Biće valjda i nešto korisno?

 4. Retka Zverka kaže:

  Pa to je sjajno. Uviđam da sam uskraćena za jednu novu veštinu, kojom bih takođe da ovladam. Ali tu od priče nema mnogo koristi, nego da prionem na posao. 🙂 Biće sigurno mnogo toga korisnog. A kad NEKO pusti ovo na Twitter, biće zanimljivo pročitati reakcije. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *