Bjelogrlić novi predsednik Odbora Udruženja za kreativnu industriju

posted in: Privredna komora | 0

bijela-komora

Na današnjoj konstitutivnoj sednici Odbora Udruženja za kreativnu industriju  Privredne komore Srbije, predsednici i zamenici predsednika grupacija koje čine ovo udruženje, jednoglasno su izabrali Dragana Bjelogrlića za novog predsednika udruženja.

Pre toga je izvršena verifikacija članova odbora, a predstavnici stručnih službi su prisutne upoznali sa velikim statusnim promenama, planovima za proširenje i reorganizaciju, kao  i drugim znanačajnim novinama iz oblasti rada. Najvažnija promena se odnosi na nova zakonska rešenja po kojima će mišljenje ovog odbora ubuduće biti OBAVEZUJUĆE za predlagače zakona iz oblasti rada koju udruženje pokriva.

Pošto nam u bliskoj budućnosti predstoji donošenje čitavog niza veoma važnih zakona i  izmena zakona koji treba da urede oblast marketinških usluga, medijskog prostora, oglašavanja, autorskih i srodnih prava, i slično – sve ovo je jako dobra vest, jer ćemo po prvi put biti u prilici da konkretno i direktno utičemo na pravni ukvir u kome svi zajedno poslujemo.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.