CV

posted in: budućnost | 12

nikola

Moj tata se zove Miodrag. On ima 48 godina. On ima braon oči i braon kosu. On radi u štampariji. Moj tata je dizajner. On radi na kompjuteru. On radi kese, sveske, vizit karte, kutije, fascikle… Moj tata sve izmisli a radnici to naprave.

Moj tata ima puno posla ali uvek stigne da se igra samnom. Volim da igram šah sa tatom i uvek ga pobedjujem. Volim da šetam sa tatom našeg psa Kokija.

Ja volim mog tatu zato što je najbolji na svetu.

(jedan Nikola o svom tati)

12 Responses

 1. Miodrag Ristić

  Hvala svima u tatino i u Nikolino ime. Morao sam ovo da objavim iz više razloga, a „najblogerskiji“razlog je taj što mi se čini da mi je Nikola održao jednu lekciju. Sa par rečenica je rekao ono što je hteo, jasno i efikasno. Možda nije baš stilski doterano, ali cilj je postignut. Pročitao sam na stotine CV-a, biografija i autobiografija, lično sam napisao na stotine strana takvog materijala, ali ako bih morao da izaberem nekoliko rečenica koje govore o meni – izabrao bih ove Nikoline.

  I ne bih imao ništa da dodam.

  • Miodrag Ristić

   Hvala, u tatino i u Nikolino ime! A što se tiče knjige – ima jedan mali problem – skoro sve ih već imamo (i mnogo nam se dopadaju)!

   Ali, koliko vidim pripremate još dosta VRLO zanimljivih naslova… Pa ako vam zatreba neka recenzija za CS5 „iz prakse“ – javljam se dobrovoljno, čim izadje iz štampe…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *