Vaau! Kakvi klijenti…

Jedna od prednosti bavljenja marketingom je da povremeno imate prilike da saradjujete sa zanimljivim osobama, na zanimljivim projektima… Uostalom šta da vam pričam – pogledajte sami:

I nemojte sad svi da menjate posao (i kod nas je uglavnom dosadno i nezanimljivo)…

3 Responses

  1. Miodrag Ristic

    Pazi ovo: 50 poseta samo u poslednjih sat vremena, a niko da ostavi komentar (čak ni kao "anonimus")? Možda ovo ipak nije dobra poslovna ideja? Svi bi da "zavire", ali nešto više od toga… Ali – definitivno bi trebalo što pre postaviti "AdWords" na sajt: ova tema definitivno ima potencijal (ako se na varam juče je bilo 70.000 fanova na facebooku)

  2. Kajzer Soze

    Odlićan prilog,nema šta! A koja je tvoja uloga bila? Nisi ti valjda ovaj što ih je mazao uljem :)))? Inače,vrlo je kvalitetno urađeno, sexy,a s merom.

  3. Miodrag Ristic

    Moju ulogu ćeš da vidiš ako naručiš nešto sa sajta… Šalim se (delimično) – mi radimo ambalažu za "kostime", a nadam se i drugi papirni promo-materijal, ali o-tom-po-tom… Naravno, nisam mogao da odolim da ovo ne (zlo)upotrebim… Ideja o "klijentima" je bila prejaka (inače u pitanju su – naravno – preduzimljivi MOMCI, koje ovim putem pozdravljam)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *