Mešalica

Miodrag Ristić

M.R.

You may also like...

10 Responses

 1. zelena kaže:

  Vrlo smislen i sa porukom napisan tekst.
  Svaka cast!

 2. Što volim ove tvoje postove, tj. pričice o nama i našem mentalitetu, sjajno. Ali, edukatorski pristup, da poradiš na tome, pobeže ti učenik.

 3. Sa takvih časova smo svi bežali – ali dodje vreme i da se odužimo. Ne pada iver daleko, samo mu ponekad treba malo vremena

 4. Milko kaže:

  Dođavola, spam robot je i dalje pametniji od mene.

  Romantičar si ti Miodraže..ti bi da spojiš radnička prava samoupravnog socijalizma, efikasnost i manjak birokratije klasičnog liberalizma i tradiciju i vrijednosti konzervativizma.

  Dopada mi se to.

  • …da uzmem najbolje od svakog sistema? A zašto da budemo skromni? Ako praviš kompromis na nivou ideje – na šta će tek da izadje u praksi?

   Samo – već su mi rekli da sam duboko zaglibio u utopiju… Ne čuju se više mešalice! Otišao sam nedavno na jedno od stovarišta na kojem je pre neku godinu (ili malo više) sve vrvelo od onih „nesrećnika“ koji idu ulicom i pričaju sami sa sobom (jer zidaju kuću)… Nema toga više. I mobe su stvar prošlosti – da bi nekoga zvao da ti pomogne mora postojati bar nekakva ŠANSA da mu to u dogledno vreme vratiš… Ovaj tekst je zapravo čista etnologija.

   Bejaše nekad, tako se bar pripoveda…
   .

 5. jungle queen kaže:

  Otišao momak na pauzu, pa će da se vrne 😉

 6. Momak je definitivno kul-tip. Isti ćale (u njegovim godinama)… Zašto ti vickasti iz mladosti – obično ispadnu veliki smarači kad dobiju svoju decu?

 7. milja lukić kaže:

  Nema veze što ti je pobegao sledbenik, vratiće se na pravi put. Kad bude bio spreman.

 8. Zanat je zlatan zanat. Za krečenje i dletovanje plafona i zidova uzimaju 7eura/kvadratu, a privatan čas je mislim isto toliko, samo dok objasniš zašto kiša pada a ne silazi, prođe dan, a za to vreme je plafon gotov……
  Šta reći osim – Sjajno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *