Reforma pravosudja (iz ugla slučajnog prolaznika)

Miodrag Ristić

M.R.

You may also like...

10 Responses

 1. Retka Zverka kaže:

  Meni se nekoliko puta desio sličan "ispad" u nekoliko prodavnica koje šibaju tehno muziku. Po sistemu, pošto to baš nije sorta muzike za opuštanje i uživanje, uticaj je takav da se brzo odlučiš za kupovinu, platiš i pališ. I ja onako upitah prodavačicu, zašto bre takav shit od muzike i kako ona to trpi i sve te priče oko buke i tako to. Ona me onako blazirano pogledala i rekla da tako gazda ište. Ja gledam i kao, ali dotični/a ne zvera ovde, nego prodavci i kupci trpe mentalni teror. I ne vredi, džabe priče. "Veži konja tamo gde ti gazda kaže".

 2. amarilis.online kaže:

  Meni se dopala tvoja asocijacija na Zakon o zaštiti na radu! Dobro si ti prošao u celoj toj akciji, kada ti je samo buka smetala.

 3. Miodrag Ristic kaže:

  @retka zverka – možda gazda hoće da bude moderan, da privuče tinagere? Eto, npr tebe je već "navatao" – a sad, što se ti ne uklapaš 100% u ciljnu grupu, nije valjda MARKETING kriv? Što se zaposlenih tiče "po zakonu" treba samo da im obezbedi zaštitna sredstva. Može da prodje jeftino: pola kile Cik-Cak… Samo, ne bih ja ni njega tek-tako osudjivao – ponekad mi se čini da na svima nama neko sprovodi eksperimente "in-vivo".

  @amarilis online – zapravo hteo sam da podelim jednu ideju o pacifiziranju šalterskih ajkula. Ako se samo malo prebacimo u njihovu kožu, nebi trebalo da nam bude teško da o njima razmišljamo kao o ljudima poput nas. I onda ispada da smo svi u istom čamcu.

 4. amarilis.online kaže:

  Ovo nije komentar, samo informacija da je potrebno da odes na moj blog amarilisonline.com i dalje ce ti se kazati samo.

 5. Kajzer Soze kaže:

  O, upravo Tako, dobar ti je zaključak. Poznajem lično osobu koja radi kao inspektor zaštite na radu.Ta se institucija aktivira tek kad neko za dlaku izbegne smrt.

 6. Miodrag Ristic kaže:

  @kajzer soze – a i ovu drugu instituciju bolje da zaobidjemo…

 7. Miljana Mladenovic kaže:

  Sve su nam institucije za izbegavanje, bas me nesto ovoh dana proganja post o tome…

 8. Cyber Bosanka kaže:

  Meni nema nista teze i gore od odlaska u neku drzavnu instituciju poput ove koju si opisao. To su mjesta lisena bilo kakve kreativnosti, puna negativne energije i stresa. Ljudi koji tamo "rade" su kao Gustav, najcesce sa mislima uperenim u neku penziju koju ce docekati za 20 i kusur godina, ali im je to cilj od kojeg nece nikad odustati. Svaki pokusaj da kazes – uradis nesto sto nije dio procedure zavrsava losim osjecajem po tebe – oni nikad nece shvatiti nista.

  Nije mi ih zao, jbg, mozda surovo sa moje strane ali sta cu 😉

 9. Milja Lukic. Tu i tamo kaže:

  Izgleda da je stvarno mnogo velika buka, pa nisi "čuo" da sam ti dodelila nagradu.
  Pogledaj na mom blogu.

 10. Miodrag Ristic kaže:

  Izvinjavam se svima što sam bio par dana opravdano odsutan. Ali više o tome u sledećem postu…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *