Nacrtana kartonska olovka (koja piše?)

kartonska "nacrtana" olovka koja piše

Klikom na ovu sliku otvorićete mali filmić (na mom YouTube kanalu) koji treba da odgovori na pitanje: “Da li nacrtana olovka može da piše?” Logika je jednostavna – ako nacrtana ovca može da se izgubi, onda – ZAŠTO DA NE?

Nacrtane olovke zapravo imaju mnoge jedinstvene i atraktivne prednosti u odnosu na obične: mogu da budu bilo kakvog oblika ili boje, mogu da budu deo ovakve “instalacije”, ili u sklopu magneta za frižider, deo pozivnice, stonog kalendara, ili samostalne… I što je je najbolje – sa štampom u punom koloru mogu da koštaju manje od 10-tak dinara (!?!)

Postoji bar 1000 načina na koji se može brendirati i upotrebiti ovakva nacrtana olovka. Ako me moj nos ne vara, ovo je tek početak… Što bi rekli muzičari: “Čini mi se da imamo hit…” Prvo ćemo da prodamo foru nekim “fensi” marketing-agencijama, pa velikim stranim firmama… A tek kad krenemo u izvoz! Jeee!

I sve sam to sam smislio. Majke mi!

.

4 Responses

  1. Retka Zverka

    Bravo majstore, super ti je ova fora, baš mi se sviđa. 🙂 Sad mi je palo na pamet nešto što malo minira ovu koncepciju, a što sam negde pročitala, pa se slatko ismejala: “Vraćam se odmah, nemojte da me čekate”. 😀 Ipak, to ne znači da ne mogu da ostave poruku. 😉

  2. miodrag ristić

    Samo da ne bude poruka tipa: “Šef je nadrndan što si svaki put kad te on traži na “puš-pauzi”. Naručio ti je vodootporan lap-top i gumene čizme…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *