Tema?

Miodrag Ristić

M.R.

You may also like...

4 Responses

 1. Milja Lukic. Tu i tamo kaže:

  Ako misliš da će pomoći da bude bolje, pridružujem se pesmi: "Sreća, sreeećaaa, raaadooost, radost, radost…" (bez melodije, zamisli je!)

  Znaš šta, odgovoriću ti na ovo postom – inspirativno je.

 2. Cyber Bosanka kaže:

  Hahaha, crnilo zavladalo totalno 😀

  Ja sinoć bila u pozorištu i gledala neke Belgijance. Fenomenalna predstava, nije tužna a skoro sam se rasplakala na kraju. Kontam nešto jesam li pukla, a nisam, nego su uspjeli kao niko da mi popale sve nerve a ja na skoro sve osjecaje, i negativne i pozitivne reagujem tako sto placem. Kad izravnam te utiske od sinoc pisem jedan pozitivni post 😀

 3. Miodrag Ristic kaže:

  @Milja Lukić – što bi rekao jedan naš nekadašnji preCednik: "Voleo bih da želim, da verujem da hoću…" da verujem da bi stvarno moglo biti bolje ako svi složno krenemo da ignorišemo "koske" koje nam bacaju… Definitivno za to (optimizam) treba i neka doza upornosti i discipline. Ali pre svega ČVRSTA REŠENOST da se otrgnemo iz ambisa (i da pri tom povedemo sa sabom što veće društvo)

  @Cyber Bosanka – Mislim da znam tačno o čemu pričaš, meni se to desi čak i kad gledam neki jeftin Holivudski film. Toliko smo otupeli da emocije prosto traže povod da se "prospu". Treba svi već jednom da kažemo "DOSTA" i da se okrenemo lepim stvarima u životu.

 4. Retka Zverka kaže:

  Gde si bre vrcavi čika Miko? 🙂 Ja sam se već zabrinula što ti u onoj mojoj virtuelnoj prćiji ne pronađe ništa da te bar malo zasmeje. A, istina, trudila sam se u poslednje vreme da zabavim narod. 🙂 Eto tako, ja sad idem da kuvam ručak. Male stvari, mali ljudi, veliki osmeh. 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *